Balogh-Kovács Márta

KOMPETENCIÁIM

 • Pedagógus végzettség (főiskolai és egyetemi)
  Angol társalgási szintű nyelvtudás
  Babamasszázs
  Gyermekágyas segítő
  Önkéntes szoptatási segítő 


A SZOLGÁLATRÓL

 • Szeretnék segíteni azoknak, akiknek nincs támaszuk, nincs, akitől segítséget kérjenek. Mert távol vannak a nagyszülők, a rokonok, a barátok, vagy nem elérhetőek valamilyen oknál fogva. Pedig egy jó szó, egy jókor feltett kérdés, egy jelenlévő, diszkrét, ítélkezésmentes hallgatóság, egy beszélgetés, vagy csak az, hogy valaki ott szöszmötöl a család mellett és ráncba szedi a dolgokat, képes átlendíteni egy anyát, egy apát és velük együtt a babát, azaz egy családot a néha nagyon ijesztő és bizonytalan kezdeti időszakon... 
 • A gyermekágyas időszak a csoda megélése mellett érzékeny periódus egy pár, a családdá váló mikroközösség életében, amikor a kiegyensúlyozottsághoz gyakran jön jól a támogatás. Készüljünk fel együtt, segítek! 


SZOLGÁLTATÁSAIM


Időtartam: minimum 3 óra/délelőtt vagy délután, maximum 6 óra/nap, 9:00-16:00 óra között megegyezés szerint.
Születés előtt:
optimális esetben már a várandósság ideje alatt megismerkedünk, legalább 2 alkalommal találkozunk, ami ezért fontos:
SZOLGÁLTATÁSAIM


 • Online gyermekágyas segítségnyújtás 
 • Időtartam: 60-90 perc.


 • Házi gyermekágyas segítségnyújtás Budapesten, Gödöllő vonzáskörzetében, Pest megyében, Heves megye nyugati részében, Jász-Nagykun-Szolnok megye északnyugati részében.

 • Ideje: munkanapokon, napközben: délelőtt és/vagy délután.

 • Időtartam: minimum 3 óra/délelőtt vagy délután, maximum 6 óra/nap, 9:00-16:00 óra között megegyezés szerint.


TALÁLKOZÁSOK IDEJE ÉS MÓDJA


SZOLGÁLTATÁS ÁRA

 • Házi gyermekágyas segítségnyújtás: Egyedi megállapodás alapján kalkulált fix díj/alkalom, melyet a család igényeinek felmérését követően készült árajánlat tartalmaz.
 • Tevékenységemet egyéni vállalkozóként végzem.


Szeretettel várom megkereséseiteket, forduljatok hozzám bizalommal!    

BEMUTATKOZOM

37 éves kétgyermekes anya és feleség vagyok. Folyton "úton lévő" lélek, test és nő. Gyermekeimet, Bendegúzt és Borókát császármetszés útján hoztam a világra 2017 októberében és 2020 januárjában.

Kalocsáról származom, szüleim még mindig ott/a környékén élnek, de az én életem sokáig Budapesthez kötött (egyetem, munkahely), így a családalapítás után sem költöztem haza, egy Pest megyei kis faluban találtuk meg az otthonunkat.

2007-ben és 2009-ben szereztem meg magyar-történelem szakos tanári diplomáimat, de pedagógusként nem álltam pályára. 2008 februárja óta az ELTE-n dolgozom (irodavezető, gazdasági ellenjegyző, ügyvivő szakértő).


A gyermekvállalás időszaka rengeteg új dolgot, meglátást, tapasztalást, szempontot hozott, s a mai napig hoz az életembe, életünkbe, hiszen a családjainktól távol, segítség nélkül kell megoldanunk minden felmerülő helyzetet a mindennapok során.

Ezt az állapotot átérezve és teljes mértékig megértve, megtapasztalva döntöttem úgy, hogy szívem teljes szeretetével nyújtanék megtartó segítséget a gyermekágyas időszakban olyan családoknak, ahol másfajta támasz egyszerűen nem elérhető.FACEBOOK-OLDALAMon hasznos tartalmakkal igyekszem a családdá váló közösség felkészülését a gyermekágyas időszakra:
https://www.facebook.com/101749849001590/posts/120103160499592/


EMAIL-CÍMem: bkm.gyermekagyassegito@gmail.com 

Mi az, amivel már a szülés, születés előtt is készülni tudtok velem:
https://www.facebook.com/101749849001590/posts/114414431068465/


Miben lehetek a segítségetekre szülés, születés után:
https://www.facebook.com/101749849001590/posts/115855720924336/