Bendiner Brigitta

    Bendiner Brigitta vagyok, háromgyermekes édesanya, gyermekágyas és lelki segítő, coach. Saját anyaságom hívott a segítői hivatás felé. Megtapasztaltam, hogy milyen fontos, hogy MI Anyák jól legyünk.

18 éves korom óta foglalkozom önismerettel. Érdekelt mindig is az emberi lélek, ennek ellenére közgazdászként végeztem és ezen a területen is maradtam, amíg meg nem születtek a gyermekeim. Mertem álmodni egy nagyot és szívemre hallgatva elvégeztem egy coach képzést, ami megmutatta nekem, hogy az Anyák segítője szeretnék lenni. Ehhez Mesőnél részt vettem a gyermekágyas segítői képzésen is, hogy a támogatást már a perinatális időszakban meg tudjam kezdeni.

A gyermekágy egy testileg, lelkileg érzékeny, törékeny időszak, ami váratlan, szélsőséges érzéseket hozhat felszínre és konfliktusokhoz vezethet mind párkapcsolati szinten, mind a nagyszülőkkel való kapcsolódásban, sőt még barátnők között is belső feszültséget eredményezhet.

Sajnos nagyon gyakran nem az a támogatás érkezik a környezettől, amire éppen vágyunk, vagy amire szükségünk van. Ebben a kiemelten fontos életszakaszban tudok a segítségedre lenni.

SZOLGÁLTATÁSOM:

Segítői beszélgetéseim célja, hogy minél inkább kiegyensúlyozott legyél, örömöt lelj az anyaságban, képes legyél kiállni Magatokért, a szükségleteidért és elfogadd Magad olyannak, amilyenné váltál. Ehhez egy elfogadó, megértő környezetet biztosítok számodra.

Érdemes a szülés előtt már legalább kétszer találkoznunk, hogy átbeszéljük az elkövetkezendő időszakra vonatkozó kérdéseidet, érzéseidet, félelmeidet, hogy szülés után már ne  ismeretlenként csöppenjek bele az életetekbe. A gyermekágyas időszakon túl coach minőségben tudlak tovább támogatni.


Gyermekágyas segítőként támogatlak,

 ha azt érzed, hogy túl sok információ, elvárás zúdul rád a gyerekneveléssel kapcsolatban és már nem tudod mi a helyes, mit kell tenned

 kibeszélnéd magadból a benned zajló néha kavargó érzéseket, megéléseket, félelmeket

 sokszor érzed magad magányosnak

 a mindennapi monotonitásból szeretnél kiszabadulni

 nehezedre esik elfogadni, hogy megváltozott a tested,

 a pároddal való intimitás is másképp működik, nem tudod, hogy kezeld

 hiányzik a visszajelzés, megerősítés a környezetedtől

HELYSZÍN:

Az otthonodba megyek, főképp, ha az 1., 11., 12., 22. kerületek valamelyikében, esetleg Érden, Budaörsön vagy

Diósdon laksz. Igény esetén séta közben is beszélgethetünk, ha úgy Neked kényelmesebb.

Mindemellett online is számíthatsz rám.

IDŐTARTAM:

9 és 15 óra közötti idősávban 1-1,5 óra megegyezés szerint

Óránként 7000 Ft-ért vállalok támogatói beszélgetést a gyermekágyas időszakban.

ELÉRHETŐSÉGEIM

Email: bendinerbrigitta@gmail.com, telefon: 06-20-378-2112

Facebook: Anyafészek 

Instagram: Anyafeszek.coaching