Hanák Zsuzsanna

Bemutatkozás:

A Vajdaságban, Szabadkán születtem, 2000-ben költöztem Budapestre. Gyermekkorom óta vonz a segítői hivatás. Gyermekorvos szerettem volna lenni, ám az élet úgy hozta, hogy közgazdász lettem. Az évek során mégis egyre tisztábban látszott az emberközpontú, segítő hivatás felé vezető út.

Kozmetikusnak és talpreflexológusnak tanultam, majd évekkel később felcsillant utamon a dúlaság. 2015 nyarán jelentkeztem a Norvég Civil Támogatási Alap által támogatott Létkérdések projekt képzési felhívására, majd elvégeztem a dúlaképzést a Magyarországi Dúlák Egyesülete (MODULE) szervezésében, amely által az asszonytársi segítővé válás kompetenciáival gazdagodtam. A tanfolyamot követően volt szerencsém kismamákat támogatni, amelynek során lehetőségem nyílt a megszerzett tudásomat gyakorlatba ültetni. Azóta is hálás vagyok nekik, hogy a várandósságuk alatt átélt örömeiket, félelmeiket megosztották velem. 

A dúlaképzést követően részt vettem a Vajúdástámogatás mindenkinek, illetve a Nehéz szülés tréningeken Noll Andrea Nandu vezetésével, valamint a Dr. Dékány Ágnes és Sződy Judit Születéstámogatás mindenkinek képzésén.

2018-ban végeztem el az ELTE PPK Perinatális tanácsadó képzését. A két év során belecseppentem egy számomra izgalmas világba, amely a fizikai lét mellett lelki vizekre is evezett. Végtelenül izgalmas számomra a női lét világa, az átalakulás lányból anyává, a párok szülővé válása, amely során mindketten egy új minőségben folytatják útjukat.

2022-ben vettem részt Meső Gyermekágyas segítő képzésén, amely megerősítette bennem a segítő hivatás útját, amelyen tiszta szívvel, lélekkel szeretnék járni, a legjobb tudásom szerint támogatva a családokat. Jelenleg Szoptatási segítő képzésen tanulok az Anyatejút Tudásközpont szervezésében.

Úgy érzem, a segítő hivatásban teljesedem ki igazán, és feltölt, amikor ennek a csodás adok-kapok áramlásnak a részese lehetek. Odafigyelésemmel, támogatásommal, bővülő tudásommal segíteni tudok családoknak abban, hogy a szülés utáni gyermekágyas időszakot könnyebben megéljek. Az anya ès az apa lelki világa, a szülővé válás, a kisbaba fogadása, az otthon rendben tartása, főzès ès sok más, kisebb-nagyobb, de egyaránt fontos teendő, mindaz, ami nem fér bele a család idejébe, ebben szeretnék támogatni családokat.

Szolgáltatásaim:

Budapesten, Budaörsön, Törökbálinton és Érden vállalok a család otthonában gyermekágyas segítségnyújtást.

Dúla és hamarosan szoptatási segítő minőségben is támogatom a családokat.

Idő és időtartam közös megegyezés alapján. 

Maximum vállalási időm: heti 2-3 nap.


Elérhetőségeim:

szuzi.hanak@gmail.com+36 30 318 0 317Szeretettel várom megkereséseiteket.


Önkéntesség:

Születni-újjászületni csoport Orosz Katalin vezetésével
Önkéntes segítő 2019

MPPPOT XIV./ XV. Országos Kongresszusa
"Sárga Angyal" önkéntes segítő a szervezésben
2017, 2018